En virksomhed med vilje til at ville mere.


UnikFunkis A/S – En 100 % dansk ejet familievirksomhed med produktion i Viborg, hjertet af Jylland.

UnikFunkis Vinduer & Døre A/S er en serviceorienteret virksomhed, der udvikler, producerer og leverer vinduer og døre i træ og aluminium samt fingerskarret fyrretræ og henvender sig til det professionelle kundeled i bygge- og anlægssektoren. Vi leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, leveret og monteret i samarbejde med professionelle håndværkere.
Virksomheden er resultatet af en fusion mellem Unik & Funkis i 2004, hvor 2. generation fra de to virksomheder i dag driver UnikFunkis.

Vi har igennem de sidste 40 år fremstillet træ og træ/alu vinduer og døre i høj kvalitet, tilpasset miljøet og kundernes ønsker og behov.

Brian Bach og René Højlund - salgschef og direktør i UnikFunkis
UnikFunkis har skabt et af de bedste vinduessystemer på markedet

Produktion og kvalitet

Virksomheden råder over et højteknologisk produktionsanlæg, som betjenes af dygtige fagfolk. De gode gamle håndværksmæssige traditioner holdes i hævd, hvilket betyder, at vi kan levere et stærkt og gennemarbejdet kvalitetsprodukt, som er funktionelt og kræver et minimum af vedligeholdelse.

UnikFunkis har skabt et af de bedste vinduessystemer på markedet, der samtidig med den flotte finish, tager hensyn til miljøet.
I produktionen benyttes der udelukkende 1. klasses råvarer, der er en forudsætning for et stærkt og langtidsholdbart kvalitetsprodukt.

UnikFunkis er ordreproducerende, og produkterne sælges igennem vores store netværk af professionelle håndværkere, der sikrer slutkunden et flot resultat.

Kvalitet med garanti

Alle krav fra Dansk Vindues Verifikation (DVV) opfyldes, og derved sikres den høje kvalitet, flotte udformning og lange levetid, som UnikFunkis A/S produkter er kendt for. UnikFunkis er selvfølgelig CE certificeret og energimærket.

UnikFunkis er medlem af brancheforeningen Vinduesindustrien. Dermed er du som forbruger omfattet af den garantiordning som organisationen står bag.

 

Danske vinduer og døre
Vores vinduer og døre er kendt for deres høje kvalitet, flotte udformning og lange levetid