Stort ejendomskompleks i Dublin

Ejendomskompleks i Dublin med mange flotte detaljer.
En kombination af store elementer integreret med vores smalrammet terrassedør. Ejendommen er bygget i flotte omgivelser.

Moderne villa i New Yorker stil

Moderne villa med elegante 19 mm palæsprosser. Det giver et flot og unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Villa i futuristisk design

Villa i futuristisk design. Stilen er en flot kombination af rustfarvede metalplader, skiferklinker og mørke træ/alu vinduer. En fryd for øjet..

Vinduer til muremestervilla

Hvidpudset murermestervilla

Flot og gennemrestaureret murermestervilla. Moderne materialer med bl.a. træ/alu vinduer er brugt med respekt for husets oprindelige stil.

klassiske træ/alu elementer

Rækkehus med højt til loftet

Arkitekttegnet rækkehus med græstag og klassiske træ/alu elementer. Enkelt i sit udtryk med de smalrammede terrassedøre og store faste karme.

Unik Funkis moderne vinduer

Flot og moderne villa

Flot og moderne villa


Flot og moderne villa med imponerende facadepartier fra gulv til loft. Enkelt og stilrent og med en flot kontrast mellem det lyse murværk og de mørke træ/alu vinduer.

Fredet murermestervilla

Ældre fredet bygning fra 1921 renoveret med nye flotte træ/alu dannebrogsvinduer lavet med respekt for den oprindelige arkitektur.

Majestætisk 3-længet ejendom

Majestætisk 3-længet ejendom bygget med eksklusive materialer. Primært elementer fra gulv til loft med arkitekttegnede vinduer. I kælderen er der monteret en dobbelt skydekipdør i maksimal bredde.

Moderne træhus lukker naturen helt ind

Flot moderne træhus med store elegante vinduespartier. I byggeriet er der anvendt både side-bundhængt elementer, smalrammede døre og stephjørne samlinger.