70’er villa

Moderne vinduer


Flot moderniseret 70’er villa med klassiske topstyrede elementer og store terrassepartier. Elementerne er valgt med respekt for husets stil.

Fredet ejendom

Dannebrogsvinduer


Ældre fredet bygning fra 1921 renoveret med nye flotte træ/alu dannebrogsvinduer lavet med respekt for den oprindelige arkitektur.

3-længet ejendom

Moderne vinduer


Majestætisk 3-længet ejendom bygget med eksklusive materialer. Primært elementer fra gulv til loft med arkitekttegnede vinduer. I kælderen er der monteret en dobbelt skydekipdør i maksimal bredde.

Moderne træhus

Moderne vinduer


Flot moderne træhus med store elegante vinduespartier. I byggeriet er der anvendt både side-bundhængt elementer, smalrammede døre og stephjørne samlinger.

Elegant villa

Moderne vinduer


Moderne træ/aluvinduer sortmalet både ude og inde. Indvendigt mødes man af lyse rum med skønt lysindfald gennem de store vinduespartier.

Funkisvilla

Moderne vinduer


De sorte vinduer harmonerer flot med den sandfarvede facadesten, som er tidløs og elegant.

Villa i Funkisstil

Moderne vinduer


Villa i morderne funkis stil. De store vinduespartier giver et godt lysindfald og fuldender stilen. I den østlige og sydvendte facade er der tilført Sungard stopsol glas.

Villa med søudsigt

Moderne vinduer


Store flotte elementer kombineret med dobbelt skydekipdøre, bringer naturen helt ind.

Klassisk ejendom

Dannebrogsvinduer


Smuk bygning med klassiske dannebrogsvinduer. Stilen fuldender bygningens udtryk.

Imponerende bygning

Moderne vinduer


Stor, imponerende bygning med en flot facade. Vinduerne er med anodiseret overflade udvendig, hvilket komplimenterer det rustikke look. Solglas reducerer blændende lysindfald fra solen og reducerer overophedning i rummet, så man får et behageligt indeklima.