70’er villa

Moderne vinduer


Flot moderniseret 70’er villa med klassiske topstyrede elementer og store terrassepartier. Elementerne er valgt med respekt for husets stil.

3-længet ejendom

Moderne vinduer


Majestætisk 3-længet ejendom bygget med eksklusive materialer. Primært elementer fra gulv til loft med arkitekttegnede vinduer. I kælderen er der monteret en dobbelt skydekipdør i maksimal bredde.

Moderne træhus

Moderne vinduer


Flot moderne træhus med store elegante vinduespartier. I byggeriet er der anvendt både side-bundhængt elementer, smalrammede døre og stephjørne samlinger.

Elegant villa

Moderne vinduer


Moderne træ/aluvinduer sortmalet både ude og inde. Indvendigt mødes man af lyse rum med skønt lysindfald gennem de store vinduespartier.

Funkisvilla

Moderne vinduer


De sorte vinduer harmonerer flot med den sandfarvede facadesten, som er tidløs og elegant.

Villa i Funkisstil

Moderne vinduer


Villa i morderne funkis stil. De store vinduespartier giver et godt lysindfald og fuldender stilen. I den østlige og sydvendte facade er der tilført Sungard stopsol glas.

Villa med søudsigt

Moderne vinduer


Store flotte elementer kombineret med dobbelt skydekipdøre, bringer naturen helt ind.

Moderne Funkisvilla

Moderne vinduer


Moderne funkis villa med eksklusiv steprude. Stepruden, som er et hjørneelement udført uden en lodpost, bidrager til et næsten uforstyrret udsyn. Bemærk den udvendige farve på vinduerne – den er også ganske unik.

Vandskuret Funkisvilla

Moderne vinduer


Moderne funkis villa med maksimal glasareal. Ugeneret udsigt med store vinduespartier, smalle karme og steprude. Med så store vinduer anbefaler vi solafskærmende glas – her er der benyttet Sunguard 51/28.

Unik Funkis - træ-alu vinduer og døre

Smuk villa

Moderne vinduer


Stor smuk villa med træ/alu vinduer. Flere af vinduerne er monteret med skodelementer for ugeneret udluftning. Bemærk den flotte indgang med skråt overparti.