Moderne villa i New Yorker stil

Moderne villa i New Yorker stil


Moderne villa med elegante 19 mm palæsprosser. Det giver et flot og unikt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Villa i futuristisk design

Villa i futuristisk design


Villa i futuristisk design. Stilen er en flot kombination af rustfarvede metalplader, skiferklinker og mørke træ/alu vinduer. En fryd for øjet.

klassiske træ/alu elementer

Rækkehus i Viborg

Rækkehus i Viborg


Arkitekttegnet rækkehus med græstag og klassiske træ/alu elementer. Enkelt i sit udtryk med de smalrammede terrassedøre og store faste karme.

Unik Funkis moderne vinduer

Flot og moderne villa

Flot og moderne villa


Flot og moderne villa med imponerende facadepartier fra gulv til loft. Enkelt og stilrent og med en flot kontrast mellem det lyse murværk og de mørke træ/alu vinduer.

70’er villa

Moderne vinduer


Flot moderniseret 70’er villa med klassiske topstyrede elementer og store terrassepartier. Elementerne er valgt med respekt for husets stil.

3-længet ejendom

Moderne vinduer


Majestætisk 3-længet ejendom bygget med eksklusive materialer. Primært elementer fra gulv til loft med arkitekttegnede vinduer. I kælderen er der monteret en dobbelt skydekipdør i maksimal bredde.

Moderne træhus

Moderne vinduer


Flot moderne træhus med store elegante vinduespartier. I byggeriet er der anvendt både side-bundhængt elementer, smalrammede døre og stephjørne samlinger.

Elegant villa

Moderne vinduer


Moderne træ/alu vinduer sortmalet både ude og inde. Indvendigt mødes man af lyse rum med skønt lysindfald gennem de store vinduespartier.

Funkisvilla

Moderne vinduer


De sorte vinduer harmonerer flot med den sandfarvede facadesten, som er tidløs og elegant.

Villa i Funkisstil

Moderne vinduer


Villa i morderne funkis stil. De store vinduespartier giver et godt lysindfald og fuldender stilen. I den østlige og sydvendte facade er der tilført Sungard stopsol glas.