ENERGIRIGTIGE LØSNINGER


Med vores vinduer og døre får du muligheden for at vælge energirigtige løsninger, der lever op til tidens krav.

Traditionelle vinduer og døre i træ eller profiler af træ/alu
Du kan vælge traditionelle træ- vinduer og døre i kernefyr. Men ved at kombinere træ og aluminium til vindues- og dørprofiler opnås flere fordele. Indvendig fremstår vinduerne og dørene som helt traditionelle træløsninger. Udvendigt ligner elementerne fra UnikFunkis også traditionelle træ- vinduer og døre, men de udvendige overflader på karme og rammer er forsynet med aluminiumsprofiler. Træ og aluminium er samlet med isolerende materiale i karmen, der sikrer en god isolering. Elementerne leveres med 2-eller 3-lags ruder.

Aluminiumsprofilerne yder en effektiv beskyttelse af det bagvedliggende træmateriale, der grundes og overfladebehandles som øvrige træelementer fra UnikFunkis. Samtidig har de den store fordel, at de ikke skal vedligeholdes, men blot rengøres, f.eks. når der alligevel bliver pudset vinduer og døre. Alu-profilerne har en pulverlakeret overflade, og fås i ni standardfarver. Specialfarver leveres efter nærmere aftale.

2-lags glas
Træ/alu og fyrretræs elementer monteret med 2-lags energiglas med varmkant, monteret i standard karm 116 mm. Det giver dig et rigtig godt vindue, der opfylder kravene til Bygningsreglementet BR 18 frem til 31.12.2020. Et godt valg, hvis du skal skifte vinduer i din kælder eller sommerhus.

3-lags glas
Træ/alu og fyrretræs elementer med 3-lags glas i standard karm 116 mm. Et godt valg også ved renovering hvis du vil sikre dig at opfylde de forventede krav til Bygningsreglement BR20. Vinduerne og dørene er energineutrale med et lille plus til den positive side. Holder rigtig godt på varmen og tilfører faktisk lidt energi til bygningen.

EnergiPlus vinduer og døre – Ét af markedets mest energibesparende elementer
EnergiPlus vinduer og døre opfylder Byggebranchens energikrav for 2020, og er udviklet af UnikFunkis. EnergiPlus har en traditionel karm til montering i almindeligt murhul. Elementerne er i træ/alu, med 3-lagsruder med varm-kant, 140 mm karmdybde i alle designs og funktioner. EnergiPlus kan leveres med indbyggede persienner. Et rigtig godt valg hvis du ønsker det bedst mulige energimæssigt, da vinduet/døren tilfører meget varme til bygningen.

Træ/alu EnergiPlus er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri (Bundstykke må ikke tilvælges som mahogni jf. O27).

Vil du vide mere om de enkelte profilers energiforhold, så finder du vores energimærkecertifikater her.